Doe mee aan de Onderlinge Ergo-Competitie Hunze

Doe mee aan de Onderlinge Ergo-Competitie Hunze

Om onze nieuwe trainingsruimte goed in te wijden, houden we van 23 november tot en met 7 december de Onderlinge Ergo-Competitie Hunze, kortweg ‘Oech!’ – met uitroepteken. De wedstrijd is nadrukkelijk bedoeld voor alle Hunzeleden, jong of oud, licht of zwaar, absolute beginner of ervaren ijzervreter.
Deelname aan de Oech! is supersimpel. Roei vóór 7 december een afstand van één of twee kilometer op de ergometer, maak een foto van het scherm met je tijd en stuur dat naar de competitiecommissie, onder vermelding van naam, leeftijd, geslacht en gewichtsklasse (zie hiervoor de toelichting in de FAQ’s hieronder).
Dus kortom:
– zoek je een goede reden om meer te ergometeren,
– ben je benieuwd hoe het is om een keer één kilometer te ergometeren,
– ben je een ergokoning(in) die graag een prestatie neerzet,
– heb je zin om je ploeggenoten uit te dagen,
– ben je nieuwsgierig hoe je er ergogewijs voor staat,
– of heb je gewoon zin om eens iets geks te doen?
Doe dan mee met de eerste echte OECH!

Eerlijk

Om de competitie voor iedereen zo eerlijk mogelijk te houden, worden de uitslagen omgerekend met een referentietijd voor leeftijd, geslacht en gewicht. Hoe dit precies werkt, staat hieronder in de FAQ’s, maar kort gezegd komt het er op neer dat dat we de uitslagen ‘egaliseren’, waardoor een zo eerlijk mogelijke vergelijking tussen de deelnemers ontstaat.
Er zijn prijzen te winnen in vier velden: wedstrijdjeugd, overige jeugd/junioren; senioren/veteranen een kilometer; senioren/veteranen twee kilometer.

OECH!-Faq
OECH-Faqs-1.docx